Executam tencuieli mecanizate de calitate la cele mai mici preturi

Executam tencuieli mecanizate de calitate la cele mai mici preturi, precum si alte servicii mecanizate in domeniul constructiilor si al finisajelor exterioare si interioare. tencuialamecanizatavalcea

Tencuielile aplicate mecanizat sunt executate de echipe cu experienta in utilizarea utilajelor de tencuit, finisarea tencuielilor si gleturilor. Deasemenea detinem masini de tencuit ce functioneaza la 380V dar si Diesel, mixere de amestecat mortarul cu apa la debit constant, precum si alte unelte profesionale.

Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie a lucrarii. Inainte de aplicarea tencuielilor se va pregatii frontul de lucru, si anume: se va izola cu folie tamplaria, se vor taia sarmele ramase de la cofrajele de beton, se vor da cu grund la nevoie, pentru a impiedica rugina sa apara, mai ales daca se va alege o tencuiala pe baza de ipsos, se vor monta coltare zincate si sine de ghidaj. Astfel pregatit terenul, se va aplica tencuiala cu o duza reglabila ce este conectata la furtunul de alimentare cu mortarul pregatit. Dozajul de apa/mortar, precum si presiunea este foarte importanta in realizarea de tencuieli mecanizate de calitate. Dupa aplicarea mortarului pe suport, tencuielile vor fi finisate cu diferite tipuri de dreptare.

Finisajele tencuielilor mecanizate difera in functie de tipul de mortar ales. Astfel, tencuielile cu mortar pe baza de ciment/var vor necesita unu, doua straturi de glet. Tencuielile pe baza de ipsos nu necesita decat un strat de glet, iarĀ tencuiala mecanizata cu mortare clasice (ciment, nisip) va necesita mai multe straturi de glet pentru obtinerea unei finisari calitative. Acest tip de tencuiala este pentru incarcatura sau pereti cu devieri mari.